Fashion’s Night Out – September.15 2011 Athens

Fashion’s Night Out
15 Sep. 2011

Η Vogue Hellas και οι Εκδόσεις Λυμπέρη, στο πλαίσιο της διεθνούς πρωτοβουλίας του FASHION’S NIGHT OUT, διοργανώνουν για 3η συνεχόμενη χρονιά την μεγάλη γιορτή της μόδας με σκοπό την στήριξη της αγοράς.

Από το Λονδίνο ως το Παρίσι, από τη Νέα Υόρκη ως την Ινδία, οι διεθνείς εκδόσεις της Vogue ενώνουν τις δυνάμεις τους με designers, οίκους μόδας, boutiques, department stores και celebrities σε μια βραδιά αφιερωμένη στην μόδα!

Για αυτή την ξεχωριστή ημέρα, η Vogue Hellas σχεδιάζει τα συλλεκτικά γυναικεία και αντρικά T-shirts και τσάντες, που θα διατίθενται σε όλα τα καταστήματα που συμμετέχουν στην μεγάλη γιορτή της μόδας. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για την ενίσχυση των φιλανθρωπικών σκοπών του Δήμου Αθηναίων

O Σεπτέμβρης αποτελεί την Πρωτοχρονιά της μόδας και για τρίτη χρονιά συνεχίζεται η αξιόλογη προσπάθεια που ξεκίνησε από τη Vogue και με πρωτοβουλία της   Άννα Γουίντουρ με σκοπό- όχι μόνο να ανανεώσουν την αγορά στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε αλλά  και με φιλανθρωπική χροιά ,αφού μέρος των εσόδων των πωλήσεων θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Όλοι στους δρόμους ,όλοι στο πάρτι,μία Αθήνα, μία  ήμερα διαφορετική από ποτέ!

NY FASHION WEEK

\

PICS HERE

Σχολιάστε